Logga in
Bli medlem
Bli medlem
09 feb 2019
Stockholm, Clarion Hotel
Frisörföretagarna

Highlights on tour Stockholm

Highlights on Tour våren 2019 är ett heldags- och kvällsarrangemang från Frisörföretagarna. Vi bjuder in hela frisörbranschen till vår möteplats med många av branschens leverantörer i sex städer runt om i Sverige. Kom och ta del av inspiration, utbildning, kreativitet och kunskap!

Dagsprogrammet pågår mellan 10.30-16.45 och består av flera hårvisningar samt en spännande föreläsning av designern, kostymören och yogin Astrid Olsson, grundare och designer för tidigare Fifth Avenue Shoe Repair.

 

BOKA HÄR!

Fri entré för dig som är medlem i Frisörföretagarna och för dig med frisörlicens!

 

På scenen i Stockholm möter du:

 

Hans Nilsson – presenterar en visning med NOIR Stockholm
Gocciani – presenterar en visning med varumärkena Luxury Hair Pro och Nõberu
Headbrands – presenterar en visning med Mr Smith och Cloud Nine
Kao – presenterar en visning med varumärkena KMS och Goldwell
Tendenz – presenterar bland annat en visning med Joico
Astrid Olsson – föreläser om inspiration

 

På eftermiddagen tar Branschforum plats på scenen med en paneldebatt som pågår 16.45-18.15 där bland andra visionären, kreatören och företagsledaren Johan Hellström deltar.
Kvällsprogrammet, 20.00-23.00, består av middag och en sprakande hårvisning med Chanel Faltin och Sarah Åsard från Urban Hair som specialiserat sig på hår med textur. Deras vision lyder: ”Alla oavsett ursprung ska känna sig vackra, glamorösa och bekväma. Man ska äga sitt hår vare sig det är krulligt, lockigt eller rakt” – missa inte det!