Logga in
Bli medlem
Bli medlem

Ett viktigt brev till dig

Brev från Bröstcancerförbundet till dig som är medlem i Frisörföretagarna.

2018-06-11

 

Hej frisör!

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor och en kvinna per timme får sin diagnos.

Bröstcancerförbundet och Frisörföretagarna har ingått samarbete som möjliggör för er frisörer att kunna sälja Bröstcancerförbundets rosa band i oktober. 

 

Försäljningsperiod

Försäljning av rosa bandet får enbart ske under perioden 1-31 oktober enligt riktlinjer från Estée Lauder som grundade rosa bandet i världen. Om band finns kvar efter oktober månad kan de sparas och säljas nästa år igen.

 

Om Bröstcancerförbundet

Bröstcancerförbundet är den enda intresseorganisation i Sverige som odelat fokuserar på bröstcancer. Insamlade medel från försäljning av rosa band används till att finansiera bröstcancerforskning, kunskapsspridning, påverkansarbete och stöd till drabbade.

 

Pris

Kunden köper det rosa bandet till priset av 20kr/st. Bröstcancerförbundet är momsbefriade vilket innebär att när kund betalar ett rosa band ska det vara utan moms.

Du som frisör kan köpa *ett paket till priset av 1000kr som innehåller 50 rosa band och en fin rosa displaybox för banden som kan ställas på en disk eller liknande. Porto och frakt tillkommer på 62 kr för ett paket om 50st rosa band och 1st displaybox för banden. Betalning sker med Payex Kortbetalning.

*givetvis är det möjligt att köpa fler paket och även efterbeställa under oktober månad.

 

Så beställer man

Rosa band beställs via Bröstcancerförbundets webbshop http://bro.reklamlogistik.se/ och under fliken ”Rosa Bandet" finns paketet med 50st rosa band och en displaybox för banden för er frisörer att beställa. Ingen inloggning krävs. Beställ nu så skickar vi direkt till den leveransadress du uppgivit.

 

Frågor

Om beställningar av rosa band: order@reklamlogistik.se 

Om Frisörföretagarna: info@frisor.se 

 

Stort tack! – gemensamt kan vi uppnå visionen att ingen ska drabbas av bröstcancer!

Med vänliga hälsningar

 

Marit Jenset

Generalsekreterare
Bröstcancerförbundet