Logga in
Bli medlem
Bli medlem

Nyhetsbrev

Här har vi samlat de senaste nyhetsbreven.

Vi blir dagligen överösta av olika nyheter från alla håll i omvärlden. Gick något av våra nyhetsbrev dig förbi? Här kan du ta en till tillbaka o se om du behöver ta itu men något på dina villkor. Välkommen att klicka in!

Nyhetsbrev 3 april

Hur ska vi jobba nu? Rekommendation från Socialstyrelsen, och Korttidsarbete- är det något för er?
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 9 april

Frisörföretagarna är det första förbundet som omfattas av cancerförsäkring, Vem tar hand om frisören- coachsamtal gratis, och Avtalsförhandlingarna skjuts upp till hösten.
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 30 april

När kommer stödet till den som bedriver enskild näringsverksamhet? Se vårt brev till Regeringen, och Stöd till hyrstolar är att vänta.
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 17 juni

Alla anställda frisörer har rätt till hälsoanalys vart tredje år. Unna dig en du med! Vi har ett avtal, exklusivt för våra medlemmar att nyttja.
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 20 augusti

Starta hösten med en On Line kickoff! Ny rådgivare hos Frisörföretagarna, Nya barberar-datum för gesällprov i höst.
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 14 september

Äntligen kom stöd till enskild näringsidkare! Årets Frisör blir digitalt event 14 november, och Planen är satt för nordisk mässa i oktober 2021.
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 23 oktober

Avtalsförhandlingarna startar, Guide till bra arbetsmiljö, Årets Frisör laddar för livemoment, och nominera en ambassadör!
Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrev 13 november

Extra problematiskt när Folkhälsomyndígheten skärper krav som uppmanar kunder att undvika skönhetsvård. Här är våra tips på hur du kan jobba
läs hela nyhetsbrevet