Logga in
Bli medlem
Bli medlem

Event och kurser med Frisörföretagarna

Att vidareutbilda dig eller få ny inspiration är starten på något nytt. Oavsett vad dina skäl är så kan vi lova dig att våra skickliga föreläsare tar dig vidare i din utveckling. Framför allt längtar vi alla väldigt mycket efter att träffas igen. Självklart under trygga omständigheter.

Vi har vanligtvis en massa saker på gång hos Frisörföretagarna och i vår regi.

De utbildningar, event och kurser vi har tillgängliga just nu hittar du här nedan!

Begränsat antal platser och med säkerheten först.

 • 27
  sep
  27 september 2021 Region Väst Frisörföretagarna
  Kom på företagarkurs på Nääs Fabriker i Tollered vid sjön Sävelången. Det är en endagars-kurs med middag och en övernattning.
 • 04
  okt
  04 oktober 2021 Frisörföretagarna Region Öst
  I höst ses vi online för att stärka nätverkandet i Region Öst! Gör iordning frukosten och umgås med oss framför datorn en timme första måndagen varje månad. Obs! I november gäller den andra måndagen i månaden.
 • 24
  okt
  24 oktober 2021 Frisörföretagarna
  Kom med på en Business Weekend (obs söndag-måndag) på underbara Ellery Beach House, på Lidingö utanför Stockholm. Bli bättre i ditt företagande genom att förkovra dig tillsammans med skickliga föreläsare från Frisörföretagarna.
 • 31
  okt
  31 oktober 2021 Region Öst Frisörföretagarna Region Öst
  Kom med oss till underbara Havsbaden i Grisslehamn på en minivistelse med branschkollegor. Inled med Spa, ölprovning och 3-rättersmiddag, avsluta med en kursdag på måndagen.
 • 08
  nov
  08 november 2021 Frisörföretagarna Region Öst
  I höst ses vi online för att stärka nätverkandet i Region Öst! Gör iordning frukosten och umgås med oss framför datorn en timme.
 • 14
  nov
  14 november 2021 Frisörföretagarna
  DENNA KURS ÄR TYVÄRR FULLBOKAD Kom med på en Business Weekend (söndag-måndag) på fantastiska Ästad Vingård i Tvååker utanför Varberg. Bli bättre i ditt företagande genom att förkovra dig tillsammans med skickliga föreläsare från Frisörföretagarna.
 • 06
  dec
  06 december 2021 Frisörföretagarna Region Öst
  I höst ses vi online för att stärka nätverkandet i Region Öst! Gör iordning frukosten och umgås med oss framför datorn en timme första måndagen varje månad.
 • 20
  mar
  20 mars 2022 Frisörföretagarna
  Älskar du skidåkning lika mycket som oss? Vill du höja ribban i ditt företagande genom en veckas fokus på ditt företags utveckling? Då vill vi tipsa om att följa med Frisörföretagarna till Alperna i mars 2022.